Massage in Heerlen

 

Geplaatst door l op 13 mei '16  |  9 jaar actief op Marktplaats

Een weldaad voor lichaam en geest!

Voor mij de eerste massage en in het begin wat onwennig maar na een paar minuten was het ijs gebroken en onderging ik mijn massage.

Door haar vriendelijke uitstraling en woorden voelde ik mij helemaal op mijn gemak.Zeer professionele massage van een uur en het liefst de volgende keer 1,5 uur.

Ze is zeker geen robot die met een geforceerde glimlach aan het eind van de sessie met je afrekent! Een leuke en vriendelijke vrouw en fijne praktijk ruimte waar je op je gemak wordt gesteld. Geen geld voor zo een massage! Bedankt en tot binnenkort.

Recensies

Massage in Heerlen

 

Geplaatst door D. Keizer op 28 jan. '16  |  1½ jaar actief op Marktplaats

Net thuis van een heerlijke massage onder lunchtijd waar ik mezelf op getrakteerd heb.

Marlies is een heel aardige, sontane en goedverzorgde dame die er alles aan doet om het naar je zin te maken. De kamer waar ze masseert was lekker warm. Ik had een mix van ontspannings- en sportmassage en dat is me prima bevallen.

Marlies, je gaat me zeker nog eens terug zien.

 

Wellness massage in Heerlen

Geplaatst door W.Janssen op 16 okt. '13  |  10½ jaar actief op Marktplaats

HEERLIJK!!! in een woord HEERLIJK......gesteressed, gespannen na een drukke dag kwam ik per toeval deze advertentie tegen. Meteen gebeld en wat bleek, 2 uur later kon ik terecht vanwege een uitvaller. Ik heb genoten, van de eerste t/m de laatste minuut. Marlies voelt precies aan wat er is en speelt daar mooi op in. Ik kreeg een overheerlijke hoofdhuidmassage. Moeten vechten tegen de slaap. 

Marlies.....tot gauw!!!!

 

Ontspannings massage in Heerlen

Geplaatst door Cor Geraats op 23 jul. '13  |  3 jaar actief op Marktplaats

Ondanks de hitte,het was vanmorgen al 30 graden,heb ik een heerlijke ontspannings-massage gekregen.De nek spieren en schouders zaten tamelijk vast en zij heeft ze in een half uurtje goed los gekregen.Ik ga zeer zeker nog eens gebruik maken van haar diensten.Dank je wel Marlies, het was Fantastisch.

Meer recensies?

Massages in Limburg