Wie ben ik?

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marlies en als masseuse in Limburg masseer ik al meer dan 20 jaar. Ik ben gecertificeerd en geef vijf verschillende soorten massages. Voor welke massage jij kiest, hangt natuurlijk af van wat je prettig vindt. Lees de recensies over Massages Limburg voor het krijgen van een indruk.

 

Heb je behoefte aan een fijne massage in Limburg in een prettige ambiance? Dan ben je hier in Heerlen aan het juiste adres. Ben je gestrest, vermoeid of heb je behoefte aan totale ontspanning? Dan zal een heerlijke massage uitstekend bevallen.

Toegankelijk

 

Wil je ook eens ervaren hoe het is om heerlijk gemasseerd te worden door een professionele masseuse? Bel of mail mij via het contactformulier en maak een afspraak voor een massage!

Door de ruime openingstijden van mijn massagepraktijk in Heerlen kun je vaak dezelfde dag nog terecht.

Warme ambiance

 

Voor het geven van massages heb ik een aparte ruimte ingericht. In een prettige en warme ambiance krijg je alle aandacht die je verdient.

Van te voren spreken we af voor welke massage je komt en bij aankomst in mijn massage-praktijk verwelkom ik je met een gratis drankje.

Gecertificeerd

 

In al die jaren dat ik als masseuse in Heerlen werkzaam ben, heb ik mijzelf diverse soorten massages eigen gemaakt. Als gecertificeerde masseuse geef ik niet alleen een heerlijke ontspanningsmassage, maar ook voor sportmassage, shiatsu of rebalancing kun je een afspraak maken. Je kunt mij bellen of mailen.

Massages in Limburg